Logo
Üdvözöljük a Mission Critical Linux Kft honlapján!

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 
Egyesületi tagság
A Mission Critical Linux Kft a Linux Ipari Szövetség (LIPSZ) alapítótagja

és a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesületének (LME) tagja.
MCLX
Cégünkről
írtamclx-2013 december 20 péntek

A Mission Critical Linux Kft. célja a Linux operációs rendszer magyarországi elterjedésének elősegítése, professzionális Linux-szolgáltatások biztosítása révén ügyfeleink részére

Szolgáltatásaink:

Cégünk 2000 óta tevékenykedik Magyarországon. Az ügyfelekkel történő folyamatos konzultáció révén átfogó piaci ismeretekre tettünk szert, ismerjük a tipikus felhasználói igényeket, követelményeket, továbbá a Linux nyújtotta – szinte korlátlan – lehetőségeket; így olyan minőségben és áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, amely leginkább megfelel az ügyfelek elvárásainak.

Mérnöki csapatunk olyan szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező szakértőkből áll, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek Linux-alapú rendszerek installálásában és konfigurálásában, illetve a legkülönbözőbb ezekkel kapcsolatos feladatok és esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.A szokásos Linuxos telepítési és technikai támogatási feladatokon túlmenően cégünk megalapítása óta foglalkozik teleptechnológiával (clustertechnology). Bár tapasztalataink szerint a legnagyobb igény az ún. nagy rendelkezésreállást nyújtó telepekre van, rendelkezünk a többi teleptípus építéséhez szükséges szakismeretekkel és tapasztalatokkal is. Akár tudományos-technikai, akár terhelésmegosztó vagy SSI-clusterezésről van szó, többéves tasztalattal rendelkező szakembereink megfelelő kompetenciával bírnak az ügyfél számára leginkább megfelelő teleprendszer megtervezésében és implementálásában. Az általunk telepített telepek technikai támogatását is vállaljuk – igény esetén 7x24 órás rendelkezésreállással.

Cégünk folyamatosan bővíti hardver- és szoftverkínálatát. Célunk, hogy teljeskörű kínálatot nyújtsunk a Linuxos rendszereket építők és üzemeltetők számára, ennek érdekében folyamatosan frissülő termékinformációkkal, az interneten megtekinthető és letölthető aktuális árlistával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Évek óta vagyunk a Western Telematic Inc. (Irvine, USA) speciális hardver eszközeinek közép és kelet-európai kizárólagos disztribútora. Számítógépes hálózatokban (többek között az általunk installált telepekben is) és telefonközpontokban egyaránt használatos távoli újraindítókat, rack-kivitelű, biztonságos modemeket, konzol menedzsment eszközöket értékesítünk a térségben.

Elérhetőségeink:

Irodánk címe: 1132 Budapest, Győri u 14 II. 1.
Postafiók: 1368 Budapest 5. Pf. 213.
Telefonszámunk: 438-41-00
Support vonal (0-24): +3630999-6475


E-mail:

Info: info@mclx.hu
Web: webmaster@mclx.hu
Support: support@mclx.hu

Árlistánk:

| html | pdf |


Értékelés
Not rated
Poll

Önök milyen tűzfal megoldást használnak?

Egyszerű csomagszűrő

Állapottartó csomagszűrő

Alkalmazásszintű tűzfal

Nem használunk tűzfalat

Nem tudom...MCLX
RedHat partner
Mission Critical Linux Kft
Cím.1123, Bp., Győri u. 14. II. em. 1.
Postafiók.1368 Budapest 5. Pf. 213.
Tel. +36.30.999.6475
0-24 Linux Support: +36.30.999.6475 (support@mclx.hu)
info

A Linux Linus Torvalds bejegyzett védjegye.