Logo http://www.mclx.hu
Üdvözöljük a Mission Critical Linux Kft honlapján!

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 
Egyesületi tagság
A Mission Critical Linux Kft a Linux Ipari Szövetség (LIPSZ) alapítótagja

és a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesületének (LME) tagja.
MCLX
Termékeink
írtaMCLX-2004 január 08 csütörtök

| Zorp tűzfalmegoldás |

| WTI távoli újraindító kapcsolók | WTI távoli hálózat kezelés |

| Perle soros vonali eszközök | Igel vékonykliensek |

| RedHat és SuSE szervertermékek |

| Apple Macintosh termékek |


WTI
www.wti.hu
Árlista

A WTI különböző távfelügyeleti készülékekkel áll az ügyfelek rendelkezésére: ethernetes és soros vonali újraindítók, konzolmenedzsment eszközök széles skáláját kínálja.

Távoli újraindító kapcsolók

Amikor egy LAN/WAN, telekommunikációs vagy más vezérlő készülék "lefagy" és nem válaszol a hétköznapi kommunikációs módszerekre, gyakran szükségessé válik az eszköz hideg újraindítása.
Miután az áramforrást le, majd visszakapcsoljuk, a kommunikáció a hálózaton keresztül folytathatóvá válik. Mindez gyakran nehézségekbe ütközik, ha a kérdéses helyen nincs személyzet vagy a probléma munkaidő után történik. Sőt az is lehetséges, hogy az újraindítást végző személy nem a megfelelő eszközt kapcsolja ki vagy vissza...A távoli újraindítók olyan eszközt biztosítanak a rendszer adminisztrátor számára, amivel elkerülhetők az esetleges kommunikációs katasztrófák. Ezekkel a kapcsolókkal (TPS-2 CE: 230 VAC Telnet & Dial-Up Power Switch, NPS-230: Telnet & Dial-Up Network Power Switch, RPB+ 230: 230 VAC Power Control / Reboot Bar, Serial Only (RS-232), RPB+ DC30: 48 VDC Intelligent Remote Reboot Switch (Five Terminals), RPS-10 EC: Code Controlled 230 VAC Power Control/Reboot Unit (One Plug, Expandable) a rendszer adminisztrátor rendszerhiba esetén biztosítani tudja a helyes újraindítási sorrendet.

A legkényelmesebb újraindítási lehetőség az, amikor a kapcsoló RS-232C parancsokkal vezérelhető. Ilyen esetben az újraindítási folyamat vezérlése történhet standard külső aszinkron modem segítségével TCP/IP hálózaton keresztül terminál szervert vagy kommunikációs szervert használva, illetve lokálisan terminál szoftverrel.

Ezen kapcsolók alkalmazási területe a legegyszerűbb WAN környezettől (ahol Internet és vállalati Intranet gépeket központilag vezérlünk), a szerverekig, routerekig terjed (amelyek gyakran lefagynak és újraindításra van szükség). Más esetekben a körülmények szatellit vezérlést követelnek meg. Minthogy a kapcsolók bármely árammal működő készüléket le és fel tudnak kapcsolni, légkondicionáló készülékeket és fűtőtesteket is vezérelhetünk velük személyzet közreműködése nélkül. Természetesen léteznek egyenáramú eszközök vezérlésére szolgáló kapcsolók is.A távoli újraindítók különféle konfigurációkban állnak rendelkezésre. Vannak 19"-os szekrénybe szerelhető változatok (RPB+220: Intelligent Remote Reboot & AC Control Switch), amelyeket az újraindítandó készülékek mellé szerelhetünk, illetve modulokból építhető, bővíthető kapcsolók, amelyek az adott helyzethez igazíthatók egy olyan hálózaton, ahol a vezérlendő hardver elemek elszórtan helyezkednek el. Bizonyos árammal működő készülékek nagyobb áramerősséget igényelnek, ezek vezérlésére speciális kapcsolók lettek kifejlesztve. (RPS-10HD: Code Controlled, Expandable, Heavy Duty Remote Power Reboot Switch)
A távoli újraindítók használata egy hálózat felügyelete során lerövidítheti az állásidőt és költséget takaríthat meg.Előző oldal << 1  2  3  4  5  6  7  8  >> Következő oldal
Poll

Önök milyen tűzfal megoldást használnak?

Egyszerű csomagszűrő

Állapottartó csomagszűrő

Alkalmazásszintű tűzfal

Nem használunk tűzfalat

Nem tudom...MCLX
RedHat partner
Mission Critical Linux Kft
Cím.1123, Bp., Győri u. 14. II. em. 1.
Postafiók.1368 Budapest 5. Pf. 213.
Tel. +36.30.999.6475
0-24 Linux Support: +36.30.999.6475 (support@mclx.hu)
info

A Linux Linus Torvalds bejegyzett védjegye.